Цьогорічні спікери:

 Віталій Дроздов Віталій ДроздовЗ 2005 року - директор «Хіт FM» в Україні. З 2008 року - генеральний продюсер «RadioROKS». З 2011 - також генеральний продюсер «Русского радио» і «Радіо Дача».

Readmore

 Олександр Карпюк Олександр КарпюкШтатний кореспондент – фотокореспондент інформаційного агентства НБН. Раніше працював у штаті інформаційного агентства УНН та портала «Вгороде».

Readmore

 Алла Сафронова Алла СафроноваЗ 2010 року працює у «Медіа Інвест Групп», менеджером з реклами в першому жіночому матовому журналі LQ. Раніше працювала в «АТ Медіа». Досвід роботи на медіа ринку більше п’яти років.

Readmore

 Ірина Рубіс Ірина РубісПрацює у видавництві «Економіка», головний редактор Marketing Media Review, генеральний директор. У журналістиці працює з 2006 року.

Readmore

 Марія Жартовська Марія ЖартовськаПрацює політичним журналістом у журналі «Фокус». У ЗМІ з 2008 року, має досвід роботи на регіональних порталах, а також працювала у наступних ЗМІ: Gazeta.ua, «Газета по-українськи», інформаційна агентство УНН, Fraza.ua.

Readmore

 Дарина Кутецька Дарина КутецькаПрацює оглядачем у діловому журналі «Эксперт» та редактором сайту building.com. Перша публікація вийшла у 1996 році. В бізнес-журналістиці з 2006 р.

Readmore

 Євген Іхельзон Євген ІхельзонОдин із найрейтинговіших блогерів України. Автор на Українській Правді, Телекритиці, Платформі, у журналах «Кореспондент», «Фокус». Один із координаторів руху «Ми – європейці».

Readmore

 Владислав Сидоренко Владислав СидоренкоПрацює керівником та шеф-редактором проекту «Агенти впливу» на телеканалі НТН. У журналістиці з 2008 року, раніше працював на Першому Національному.

Readmore


Ми в соціальних мережах:

вівторок, 9 жовтня 2012 р.

Контакти організаторів Фестивалю 2012


Олександр Дзюба, керівник школи інформаційних технологій для дітей «Айтідо», співзасновник фестивалю Незалежної студентської та молодіжної преси. Організатор фестивалю «Ендорфін», соціальний тренер, екс-головний редактор газети «Поліграф», та координатор напрямку «Журналістика» у проекті «Піраньї КРОКу».


А ще… Обожнює дітей и вміє бути для них справжнім другом, влаштовує стилізовані вечірки у себе дома, де завжди можна зустріти знайомі обличчя та зібрав майже самостійно мотоцикл (P.S. колись у нього був рожевий ірокез).




Ірина Ященко, у минулому – дев’ять років досвіду роботи головним редактором молодіжних ЗМІ, координатор напрямку “Паблік Рілейшенз” у проекті “Піраньї КРОКу”. На сьогоднішній день тренер з напрямків журналістика та PR. PR-спеціаліст, досвід роботи з більш ніж 15 клієнтами.

А ще … якщо ви вмієте готувати смачну каву та маєте відмінне почуття гумору, ви вже її друг. Не може жити без картингів, подорожей, водних лиж, м’якої подушки та теплої ковдри.



Ольга Мозкова, журналіст ТК “Iнтер”, НТН, ТРК “Україна”, спiвробiтник продакшену ВВС Documentary (Канада). Видавець молодіжної преси. Засновник журналу НаУКМА VIvat Academia, газети А5 Київ. Спiворганiзатор Всеукраїнської молодіжної школи преси в Одесi, автор тренiнгiв та майстер-класiв у сфері ЗМІ.

А ще… цінує у людях щирість та інтелект. Точно знає, що можна зберігати стосунки на відстані, вважає всі кордони умовними, а мрії - обов'язковими до здійснення.

Немає коментарів: