Цьогорічні спікери:

 Віталій Дроздов Віталій ДроздовЗ 2005 року - директор «Хіт FM» в Україні. З 2008 року - генеральний продюсер «RadioROKS». З 2011 - також генеральний продюсер «Русского радио» і «Радіо Дача».

Readmore

 Олександр Карпюк Олександр КарпюкШтатний кореспондент – фотокореспондент інформаційного агентства НБН. Раніше працював у штаті інформаційного агентства УНН та портала «Вгороде».

Readmore

 Алла Сафронова Алла СафроноваЗ 2010 року працює у «Медіа Інвест Групп», менеджером з реклами в першому жіночому матовому журналі LQ. Раніше працювала в «АТ Медіа». Досвід роботи на медіа ринку більше п’яти років.

Readmore

 Ірина Рубіс Ірина РубісПрацює у видавництві «Економіка», головний редактор Marketing Media Review, генеральний директор. У журналістиці працює з 2006 року.

Readmore

 Марія Жартовська Марія ЖартовськаПрацює політичним журналістом у журналі «Фокус». У ЗМІ з 2008 року, має досвід роботи на регіональних порталах, а також працювала у наступних ЗМІ: Gazeta.ua, «Газета по-українськи», інформаційна агентство УНН, Fraza.ua.

Readmore

 Дарина Кутецька Дарина КутецькаПрацює оглядачем у діловому журналі «Эксперт» та редактором сайту building.com. Перша публікація вийшла у 1996 році. В бізнес-журналістиці з 2006 р.

Readmore

 Євген Іхельзон Євген ІхельзонОдин із найрейтинговіших блогерів України. Автор на Українській Правді, Телекритиці, Платформі, у журналах «Кореспондент», «Фокус». Один із координаторів руху «Ми – європейці».

Readmore

 Владислав Сидоренко Владислав СидоренкоПрацює керівником та шеф-редактором проекту «Агенти впливу» на телеканалі НТН. У журналістиці з 2008 року, раніше працював на Першому Національному.

Readmore


Ми в соціальних мережах:

середу, 2 грудня 2009 р.

IV Фестиваль молодіжної преси 2009





IV Фестиваль молодіжної преси проходитиме 12-13 грудня 2009 на базі санаторія "Журавушка", с. Пуховка Київської області. 

Учасники Фестивалю – 70 відібраних з усіх куточків України редакторів молодіжних ЗМІ та журналістів-початківців, що хочуть створювати якісні інформаційниі продукти. Вони відкриті до нових знань, знайомств і змін.

Увага! Дедлайн подачі анкет - 7.12.2009 року.

Мета заходу – об’єднати молодіжну медіа-спільноту, підвищити рівень кваліфікації та мотивації молодих журналістів і покращити якість молодіжих видань.
Під час медіа уік-енду учасники поринуть у світ професійної журналістики!

Уже традиційними для Фестивалю стали майстер-класи відомих медіа-експетрів. У попередні роки гостями Фестивалю стали Єгор Соболєв – координатор бюро журналістських розслідувань «Свідомо», Джед Санден – власник медіа-холдингу«KP media», Юлія Жмакіна – випусковий редактор програми «Час. Підсумки» на 5 каналі, Вахтанг Кіпіані – екс-головний редактор журналу  «Фокус», проекту «Великі українці», Андрій Макаренко – ведучий телеканалу TVi, Андрій Шевченко –народний депутат, екс шеф-редактор «5 каналу», Віталій Портніков – журналіст радіо «Свобода», Олексій Капуста – директор видавництва «Стандарт», Михайлина Скорик – голова Київської незалежної медіа-профспілки та інші.
Крім того, під час Фестивалю журналісти зможуть втілити у життя набуті знання. 

Чекайте на інформацію про спікерів Фестивалю 2009 7-го грудня в мейнстрімі сайту http://studzmi.info та http://twitter.com/studzmi/

На вечірньому зірковому «квартирнику» кожен матиме нагоду задати музиканту своє запитання. Статті, написані в рамках фестивалю буде поширено по молодіжним виданням усієї країни.

На учасників також чекає рольова гра-симуляція, де за кілька годин групи учасників мають створити реальний медіа-проект.

За чотири роки Фестиваль молодіжної преси зарекомендував себе як високоякісний захід, що збирає активну молодь із небайдужою громадянською позицією. Щороку після Фестивалю по всій Україні з’являються нові видання, студентські канали і радіо. І кожен раз ми пропонуємо учасникам ще більше корисної інформації, бо працюємо із гаслом: «Розвивати та розвиватися».

Вартість участі - 50 грн. В вартість включено проживання та харчування на базі.

Генеральний партнер фестивалю:
Наш проект – фіналіст волонтерської ініціативи DJUICE ГРАНТИ

Місце де буде проходити фестиваль - санаторій "Журавушка", с. Пуховка Київської області.
Фотографії бази можна подивитися тут:
Від Київського залізничного вокзалу до бази, на громадському транспорті, ми доїхали за 1:25.


Учасників Фестивалю молодіжної преси 2009 буде транспортовано централізовано, автобусами, від станції метро Лісова. Детальна інформація по трансферам буде надіслана відібраним учасникам. Разом з нею буде і інформація для тих хто запізниться на централізовані трансфери і буде їхати громадським транспортом чи на авто.

Увага! Найближчий магазин знаходиться за 3 км від санаторія - все необхідне купляйте в Києві!


Увага! ця сторінка буде постійно оновлюватись. Слідкуйте за оновленнями на мейнстрімі або в http://twitter.com/studzmi

Немає коментарів: