Цьогорічні спікери:

 Віталій Дроздов Віталій ДроздовЗ 2005 року - директор «Хіт FM» в Україні. З 2008 року - генеральний продюсер «RadioROKS». З 2011 - також генеральний продюсер «Русского радио» і «Радіо Дача».

Readmore

 Олександр Карпюк Олександр КарпюкШтатний кореспондент – фотокореспондент інформаційного агентства НБН. Раніше працював у штаті інформаційного агентства УНН та портала «Вгороде».

Readmore

 Алла Сафронова Алла СафроноваЗ 2010 року працює у «Медіа Інвест Групп», менеджером з реклами в першому жіночому матовому журналі LQ. Раніше працювала в «АТ Медіа». Досвід роботи на медіа ринку більше п’яти років.

Readmore

 Ірина Рубіс Ірина РубісПрацює у видавництві «Економіка», головний редактор Marketing Media Review, генеральний директор. У журналістиці працює з 2006 року.

Readmore

 Марія Жартовська Марія ЖартовськаПрацює політичним журналістом у журналі «Фокус». У ЗМІ з 2008 року, має досвід роботи на регіональних порталах, а також працювала у наступних ЗМІ: Gazeta.ua, «Газета по-українськи», інформаційна агентство УНН, Fraza.ua.

Readmore

 Дарина Кутецька Дарина КутецькаПрацює оглядачем у діловому журналі «Эксперт» та редактором сайту building.com. Перша публікація вийшла у 1996 році. В бізнес-журналістиці з 2006 р.

Readmore

 Євген Іхельзон Євген ІхельзонОдин із найрейтинговіших блогерів України. Автор на Українській Правді, Телекритиці, Платформі, у журналах «Кореспондент», «Фокус». Один із координаторів руху «Ми – європейці».

Readmore

 Владислав Сидоренко Владислав СидоренкоПрацює керівником та шеф-редактором проекту «Агенти впливу» на телеканалі НТН. У журналістиці з 2008 року, раніше працював на Першому Національному.

Readmore


Ми в соціальних мережах:

субота, 4 грудня 2010 р.

Екскурсії за лаштунки провідних ЗМІ

Організатори Фестивалю молодіжної преси спільно з Асоціацією «Незалежні регіональні видавці України» запрошують телеканали та редакції друкованих видань стати співучасниками, партнерами та друзями проекту екскурсій за лаштунки відомих українських ЗМІ для молодих журналістів із усіх регіонів країни. Таким чином стиратимуться бар’єри між професійним рівнем підготовки в сфері журналістики та початковим.


Для редакцій та телеканалів Києва це є унікальною можливістю створити вільний простір спілкування з молодими та амбіційними журналістами з усіх регіонів країни, які розвиватимуть імідж ЗМІ як лояльних та відкритих до діалогу партнерів. Журналісти, які візьмуть участь у проекті, зможуть описати екскурсії в своїх друкованих та інтернет-виданнях, а також на сайті Фестивалю молодіжної преси www.studzmi.info.

Ми щиро вдячні усім нашим партнерам та друзям проекту екскурсій !

Редакція «Комерсанту» та «5 канал» допомогли відкрити новий спосіб для розвитку молодих журналістів: http://tinyurl.com/37qam3u.

Проект екскурсій орієнтований на аудиторію молодих журналістів із регіонів по суботах та із м.Київ у будні дні.


Фестиваль Молодіжної Преси – щорічний комплекс заходів направлений на розвиток та підтримку молодих журналістів України. Проводиться щорічно з 2006 року. http://www.studzmi.info/
Організатор: Спілка Ініціативної Молоді (СІМ) http://sim.org.ua/

Асоціація «Незалежні регіональні видавці України» об'єднує більше 20 регіональних видавничих компаній, що видають близько 100 найменувань видань. Асоціація є членом Всесвітньої Газетної Асоціації (WAN-IFRA) та співпрацює з Всесвітнім Форумом Редакторів (WEF). http://www।airpu.org/


Наша електронна адреса - studzmifest@gmail.com

Немає коментарів: