Цьогорічні спікери:

 Віталій Дроздов Віталій ДроздовЗ 2005 року - директор «Хіт FM» в Україні. З 2008 року - генеральний продюсер «RadioROKS». З 2011 - також генеральний продюсер «Русского радио» і «Радіо Дача».

Readmore

 Олександр Карпюк Олександр КарпюкШтатний кореспондент – фотокореспондент інформаційного агентства НБН. Раніше працював у штаті інформаційного агентства УНН та портала «Вгороде».

Readmore

 Алла Сафронова Алла СафроноваЗ 2010 року працює у «Медіа Інвест Групп», менеджером з реклами в першому жіночому матовому журналі LQ. Раніше працювала в «АТ Медіа». Досвід роботи на медіа ринку більше п’яти років.

Readmore

 Ірина Рубіс Ірина РубісПрацює у видавництві «Економіка», головний редактор Marketing Media Review, генеральний директор. У журналістиці працює з 2006 року.

Readmore

 Марія Жартовська Марія ЖартовськаПрацює політичним журналістом у журналі «Фокус». У ЗМІ з 2008 року, має досвід роботи на регіональних порталах, а також працювала у наступних ЗМІ: Gazeta.ua, «Газета по-українськи», інформаційна агентство УНН, Fraza.ua.

Readmore

 Дарина Кутецька Дарина КутецькаПрацює оглядачем у діловому журналі «Эксперт» та редактором сайту building.com. Перша публікація вийшла у 1996 році. В бізнес-журналістиці з 2006 р.

Readmore

 Євген Іхельзон Євген ІхельзонОдин із найрейтинговіших блогерів України. Автор на Українській Правді, Телекритиці, Платформі, у журналах «Кореспондент», «Фокус». Один із координаторів руху «Ми – європейці».

Readmore

 Владислав Сидоренко Владислав СидоренкоПрацює керівником та шеф-редактором проекту «Агенти впливу» на телеканалі НТН. У журналістиці з 2008 року, раніше працював на Першому Національному.

Readmore


Ми в соціальних мережах:

понеділок, 7 грудня 2009 р.

Новини Фестивалю. Місце проведення

Місце де буде проходити фестиваль - санаторій "Журавушка", с. Пуховка Київської області.
Всі події Фестивалю 12-13 грудня будуть відбуватися виключно на території санаторію!

Раніше планувалося що Церимонія відкриття пройде в Українському домі в Києві, але це значно збільшувало кількість трансферів та зменшувало кількість часу який відведено під цікаві майстер-класи на кілька годин. Було прийнято рішення робити всі події Фестивалю єдиним, нерозривним блоком на базі санаторію. Харчування учасників буде організовано тут-же. В харчування входить обід, вечеря, сніданок та обід. Звичайно, буде організовано кофе-паузи.

Приміщення санаторію дозволяє проводити заходи в кілька потоків одночасно - програмою обумовлено максимальне використання усіх площ.

Фотографії бази можна подивитися тут:

Фестиваль молодіжної преси 2009. База
Від Київського залізничного вокзалу до бази, на громадському транспорті, ми доїхали за 1:25.

Учасників Фестивалю молодіжної преси 2009 буде транспортовано централізовано, автобусами, від станції метро Лісова. Детальна інформація по трансферам буде надіслана відібраним учасникам. Разом з нею буде і інформація для тих хто запізниться на централізовані трансфери і буде їхати громадським транспортом чи на авто.

Увага! Найближчий магазин знаходиться за 3 км від санаторія - все необхідне купляйте в Києві!

Слідкуйте за новинами на сайті http://studzmi.info/ , в твіттері http://twitter.com/studzmi/  #festzmi
А також - запрошуємо Вас підписатися на електронні розсилки для молодих журналістів http://groups.google.com/group/studpress/ та 
http://groups.google.com/group/studzmi/

Немає коментарів: